Reacția Maiei Sandu la repunerea în funcție a judecătorilor care au fost vizați în dosarul Laundromat

  • 27 Octombrie 2020 13:41
Reacția Maiei Sandu la repunerea în funcție a judecătorilor care au fost vizați în dosarul Laundromat

Candidata PAS la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, a reacționat la repunerea în funcție a judecătorilor care au fost vizați în dosarul Laundromat.

„Judecătorii care au spălat miliarde de dolari prin Moldova sunt repuși, de astăzi, în funcție de justiția lui Dodon. Hoții se simt încurajați, mafioții se simt la putere, bandiții simt protecție. Aceasta este guvernarea lui Dodon”, a comentat ea pe pagina sa de Facebook.

După ce criminali periculoși sunt eliberați din penitenciare înainte de termen, ucigași sunt achitați, astăzi, cinci dintre judecătorii care au participat la spălătoria rusească (așa-numitul Laundromat, prin care s-au spălat prin țara noastră zeci de miliarde de dolari SUA) sunt repuși în funcție. În loc să fie trași la răspundere, acești judecători vor primi compensații de milioane de lei. Fiecare dintre ei se va pricopsi cu cel puțin 1,2 milioane lei (în jur de 7 milioane în total). Acești bani îi vom achita noi cu dumneavoastră, pentru mizeriile făcute de justiția lui Dodon”, a mai scris Maia Sandu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău