Reacția ANSA la perchezițiile efectuate astăzi de CNA și procurorii anticorupție în cadrul dosarelor privind eliberarea certificatelor sanitar-veterinare

  • 25 Mai 2021 11:27
Reacția ANSA la perchezițiile efectuate astăzi de CNA și procurorii anticorupție în cadrul dosarelor privind eliberarea certificatelor sanitar-veterinare

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor a venit cu o reacție referitor la perchezițiilor care au loc astăzi la sediul Direcției municipale pentru Siguranța Alimentelor din Chișinău de către Centrul Național Anticorupție și procurorii anticorupție.

„Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) acordă tot suportul necesar organelor de drept pe marginea dosarelor menționate, întru elucidarea deplină a cazurilor documentate. ANSA se disociază de acțiunile de corupție a unor funcționari și reiterează angajamentul de a continua activitatea în spiritul transparenței, corectitudinii și responsabilității. Totodată menționăm că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată”, se arată în comunicatul instituției. 

CNA și procurorii anticorupție au mers azi cu noi acțiuni de urmărire penală în dosarele care vizează eliberarea contra cost a certificatelor sanitar-veterinare.

„Sunt în vizor mai multe persoane, inclusiv medici sanitar-veterinari. Urmează și rețineri. Suntem dislocați pe cel puțin 10 adrese, unde efectuăm percheziții. Vom veni cu amănunte pe parcurs”, precizează CNA. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,52
Câțiva nori
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău