Răspunsul lui Donald Trump la întrebarea dacă Vladimir Putin este implicat în asasinate

  • 15 Octombrie 2018 12:15
Răspunsul lui Donald Trump la întrebarea dacă Vladimir Putin este implicat în asasinate

Președintele SUA a fost întrebat, în cadrul unei emisiuni acă este de acord cu aserțiunea criticilor lui Vladimir Putin, care susțin că președintele rus a fost și este implicat în asasinate, potrivit Digi24.ro.

Sursa citată precizează că declarația a fost făcută de Donald Trump în emisiunea 60 Minutes de la postul de televiziune CBS, difuzată duminică. 

Temele abordate în emisiune au vizat o paletă largă de probleme – de la denuclearizarea Coreei de Nord și până la scandalul recent legat de dispariția jurnaistului saudit al The Washington Post, Jamal Khashoggi, despre care se crede că ar fi fost ucis cu bestialitate în clădirea consulatului Arabiei Saudite din Istanbul.

La un moment dat, prezentatorul Lesley Stahl l-a întrebat pe liderul de la Casa Albă dacă este de acord cu aserțiunea criticilor lui Vladimir Putin, care susțin că președintele rus a fost și este implicat în asasinate. Trump a răspuns: „Da, probabil că da. Probabil”.

Ultima apariție a lui Donald Trump în celebra emisiune de la CBS a fost în noiembrie 2016, la câteva zile după câștigarea alegerilor prezidențiale. Stahl l-a intervievat atunci pe președintele ales și pe familia acestuia la reședința din Trump Tower.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău