Qatarul a donat două mașini electrice Ministerului Afacerilor Interne

  • 25 Noiembrie 2021 13:50
Qatarul a donat două mașini electrice Ministerului Afacerilor Interne

Doua mașini electrice, o ambulanță și o mașină de pompieri, au fost donate astăzi Ministerului Afacerilor Interne de Ambasada Statului Qatar la Chișinău, comunică MOLDPRES.

Donația a fost făcută conform instrucțiunilor Sheikhului Khalid bin Khalifa al Thani, premier și ministru de Interne al Qatarului, în contextul continuării cooperării bilaterale. La ceremonia de transmitere a donației au fost prezenți secretarul de stat al MAI, Serghei Diaconu, și Hamad Bin Rashid al Athba, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Statului Qatar în Republica Moldova, scrie sursa citată.

Însărcinatul cu afaceri qatarez a menționat că donația de astăzi va contribui la ridicarea nivelului serviciilor oferite de Ministerul de Interne al Republicii Moldova în domeniul securității, siguranței și prevenirii incendiilor.

La rândul său, Serghei Diaconu a mulțumit Statului Qatar pentru sprijinul acordat țării noastre și Ambasadei pentru eforturile depuse, care au contribuit la ridicarea nivelului de cooperare dintre cele doua țări.

Donația de astăzi este a doua din luna curentă oferită de Statul Qatar Ministerului Afacerilor Interne. La data de 10 noiembrie, un lot de tehnică de calcul a fost transmisă poliției. În iunie anul curent, circa 3,5 tone de ajutor medical au fost oferite Chișinăului de Statul Qatar în contextul pandemiei de COVID-19.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău