Protocol de colaborare semnat de Departamentului pentru Relația cu R. Moldova și IBA pentru realizarea și depunerea de proiecte finanțate din fonduri europene

  • 17 Decembrie 2021 14:22
Protocol de colaborare semnat de Departamentului pentru Relația cu R. Moldova și IBA pentru realizarea și depunerea de proiecte finanțate din fonduri europene

Secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM), Adrian Dupu, și directorul general al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA), Nastasia Belc, au semnat astăzi, 16 decembrie 2021, un protocol de colaborare. Scopul acestui document este de a aduce laolaltă specialiștii celor două instituții pentru realizarea și depunerea de proiecte finanțate din fonduri europene, se arată într-un comunicat al DRRM.

Participarea activă a DRRM și IBA la acțiuni comune continuă astfel după colaborarea din această toamnă, care a dus la redactarea și depunerea de către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova a unui prim proiect pentru finanțare europeană.
 
Protocolul are la bază competențele și atribuțiile Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova cu privire la consolidarea comunității de limbă, cultură, religie, spiritualitate și istorie ce leagă cele două state. De asemenea, proiectele derulate de DRRM au drept scop întărirea legăturilor și păstrarea, dezvoltarea și exprimarea identității etnice, culturale, lingvistice și religioase a cetățenilor din Republica Moldova.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău