Protestul organizat de PPDA pe 17 septembrie va avea loc în scuarul Parlamentului

  • 15 Septembrie 2017 14:46
Protestul organizat de PPDA pe 17 septembrie va avea loc în scuarul Parlamentului

Protestul organizat de Partidul Platforma Demnitate și Adevăr la data de 17 septembrie va avea loc în scuarul Parlamentului, și nu în Piața Marii Adunări Naționale, unde au fost anunțate o serie de manifestări culturale, a anunțat liderul formațiunii, Andrei Năstase.

El a declarat într-o conferință de presă că își îndeamnă susținători să protesteze față de schimbarea sistemului de vot, dar și față de actuala guvernare în general.

„Mergem acolo pentru a protesta împotriva acestei legi nedrepte, a legii Plahotniuc-Dodon, de modificare a sistemului proporțional de vot cu unul mixt, un sistem de vot antipopular, antidemocratic. Este un colac de salvare a lui Plahotniuc și al partenerului său, Dodon. Iată de ce am zis să continuăm aceste proteste”, a declarat Andrei Năstase. 

Andrei Năstase a mai afirmat  că mai mulți activiști ai Platformei DA au fost intimidați în ultima perioadă, inclusiv de forțele de ordine, fiindu-le percheziționate domiciliile și interceptate convorbirile telefonice. De asemenea, unii membri ai formațiunii au fost supuși unor atacuri mediatice din partea unor mass-media apropiate Partidului Democrat, aflat la guvernare, a mai spus Andrei Năstase.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:50 %
Vint:6,17 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
12
Thu
10
Arhivă Radio Chișinău