Protest în fața Parlamentului, unde este examinată moțiunea de cenzură

  • 20 Iulie 2020 17:27
Protest în fața Parlamentului, unde este examinată moțiunea de cenzură

„Jos Guvernul Chicu!”, „Jos Dodon!”, „Susținem moțiunea de cenzură!” – au scandat protestatarii care s-au adunat în fața Parlamentului, unde este examinată moțiunea de cenzură, transmite IPN.

Protestatarii, în mare parte veterani ai războiului de la Nistru, au îndemnat forțele de ordine să treacă de partea lor. ,,Poliția este cu noi. Eu cred că o să-și dea seama. Nu vă astupați fața, arătați că sunteți cu noi. Nu ca data trecută, peste picior ați trecut ca niște călăi”, a strigat un veteran din mulțime. „Această guvernare, acești călăi au dat ordin la copiii ăștia (polițiști) și au trecut peste noi, ne-au bătut, cu fața de asfalt ne-au târâit pentru că am venit să revendicăm drepturile noastre”, a acuzat veteranul.

Un alt protestatar a spus că actuala 
guvernare este „o rușine națională”. „Să nu admitem prelungirea acestui haos, votați moțiune de cenzură, fiți cu poporul”, au îndemnat manifestanții. „Reținerea acestui guvern va contribui doar la agravarea situației pandemice, care va costa vieți omenești”, au mai spus aceștia.

Grupul de protestatari a făcut apel către toți cetățenii care au posibilitatea să vină în fața Parlamentului. „Nu stați acasă, veniți aici alături de noi! Pierdem țara, oameni buni! Gata, așa nu se mai poate!”, a fost mesajul transmis de aceștia.
 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău