Promisiunile lui Igor Dodon după participarea la Consiliul Republican al PSRM, convocat fără a fi anunțată presa

  • 16 Noiembrie 2019 14:05
Promisiunile lui Igor Dodon după participarea la Consiliul Republican al PSRM, convocat fără a fi anunțată presa

Republica Moldova a intrat în aceasta săptămână într-o perioadă nouă, după învestirea Guvernului condus de către prim-ministrul Ion Chicu. Cetățenii Republicii Moldova așteaptă rezultate pozitive de la guvernare și trebuie depuse toate eforturile pentru a îmbunătăți situația din țară. Sunt declarații făcute de către șeful statului, Igor Dodon, care anunță pe Facebook că, la invitația Partidului Socialiștilor, a participat astăzi la ședința Consiliului Republican al formațiunii, transmite IPN.

Referindu-se la sarcinile pentru următoarea perioadă, dar și la planul de acțiuni pe dimensiunea social-economică pentru anul 2020, Igor Dodon a „asigurat membrii formațiunii că au toate șansele să transforme Republica Moldova într-un mare șantier de construcție, unde vor fi realizate proiecte majore de infrastructură ceea ce va impulsiona creșterea economică”.

Șeful statului a mai menționat că a solicitat „întregii echipe să nu se lase cuprinși de euforie, deoarece evaluarea activității lor se va face în baza rezultatelor concrete și nu a lozincilor”. Igor Dodon  a „îndemnat fiecare primar și consilier imediat să înceapă lucrul în vederea realizării obiectivelor propuse”.




Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
12,24
Câțiva nori
Umiditate:82 %
Vint:0,51 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău