Programul manifestărilor de Hramul orașului Chișinău

  • 14 Octombrie 2018 08:03
Programul manifestărilor de Hramul orașului Chișinău

Hramul orașului Chișinău va fi sărbătorit de locuitorii Capitalei duminică, 14 octombrie. Sărbătoarea ca începe cu depuneri de flori la Monumentul Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt, la ora 08.30.

Deschiderea oficială a sărbătorii „Hramului Chișinăului” va avea loc în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” la ora 11.00.

Programul va continua cu un spectacol folcloric „Laudă Ție – străbun Chișinău”, în Piața Marii Adunări Naționale, cu începere de la ora 12.00.

Preturile de sector vor organiza concerte de muzică și dansuri pe platourile instalate de-a lungul bulevardului central Ștefan cel Mare și Sfânt. Pe parcursul zilei vor fi organizate expoziții de artizanat, floristică, carte, pictură, grafică, pe Aleea Scuarului Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”.

De asemenea, duminică, 14 octombrie, va fi dezvelit bustului lui Mihai Eminescu în Scuarul Centrului Academic Internațional Eminescu din bd. Dacia, 20, ora 13.00/.

La ora 13.30 vor intra în scena din  Piața Marii Adunări Naționale copiii de Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO”, formațiile artistice ale instituțiilor de învățământ din municipiul Chișinău. „În ritmul dansului modern” - un spectacol coregrafic realizat de Asociația Dansului Modern va fi prezentat la ora 16.00 în PMAN.

Două ore de divertisment pentru persoanele de vârsta a treia - valsuri și tangouri celebre cu fanfara Direcției parcurilor de cultură și odihnă a municipiului Chișinău, vor avea lor în  Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, cu începere de la ora 16.00.

Un concert dedicat Hramului orașului Chișinău va începe în PMAN, la ora 17.30.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău