Programul instituțiilor medicale pe durata mini-vacanței

  • 26 August 2020 16:11
Programul instituțiilor medicale pe durata mini-vacanței

În perioada 27-31 august, în cadrul instituțiilor medicale și sociale va fi nominalizat personal medical de gardă și vor fi desemnate persoanele responsabile de activitate din cadrul administrației. Conducătorii instituțiilor se vor asigura că dispun de rezervele necesare de medicamente, consumabile și produse petrolifere pentru activitatea în zilele sus-menționate, transmite IPN citând Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Agenția Națională pentru Sănătate Publică și centrele de sănătate publică teritoriale vor asigura supravegherea sporită a regimului sanitaro-epidemiologic și vor organiza efectuarea măsurilor de profilaxie în contextul prevenirii izbucnirilor de boli infecțioase.

La sfârșitul lunii august, bugetarii vor avea o mini-vacanță de cinci zile. Angajații din sistemul public vor avea liber de pe 27 august, când este marcată Ziua Independenței, până pe 31 august – sărbătoarea „Limba noastră”. Conform unei hotărâri de Guvern, ziua de 28 august este declarată zi de odihnă. Aceasta a fost recuperata pe 22 august.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău