Program redus pentru bănci în ajun de Crăciun

  • 06 Ianuarie 2016 08:27
 Program redus pentru bănci în ajun de Crăciun

În ajun de Crăciun majoritatea băncilor din țară vor activa conform unui program de lucru redus, iar pe 7 și 8 ianuarie, majoritatea funcționarilor din sistemul financiar-bancar, cu mici excepții, vor avea zi liberă, transmite IPN cu referire la paginile oficiale ale mai multor bănci.De exemplu, filialele MobiasBanca, Eximbank, Moldincombank din întreaga țară au astăzi, 6 ianuarie,…

În ajun de Crăciun majoritatea băncilor din țară vor activa conform unui program de lucru redus, iar pe 7 și 8 ianuarie, majoritatea funcționarilor din sistemul financiar-bancar, cu mici excepții, vor avea zi liberă, transmite IPN cu referire la paginile oficiale ale mai multor bănci.

De exemplu, filialele MobiasBanca, Eximbank, Moldincombank din întreaga țară au astăzi, 6 ianuarie, un regim de lucru mai scurt cu o oră. Dacă în zilele obișnuite, filialele MobiasBanca din capitală au orar până la ora 17.00, astăzi angajații băncii vor munci până la ora 16.00.

Unele filiale Moldincombank și Eximbank vor presta servicii pentru clienți până la ora 16.00, iar altele până la 17.00, în funcție de orarul obișnuit al băncilor. În zilele de 7 și 8 ianuarie, anagajații acestor bănci vor avea liber.

Filiale Victoriabank activează astăzi, 6 ianuarie în regim obișnuit. De Crăciun și a doua zi, 7 și 8 ianuarie, câteva filiale din capitală, la fel, vor avea program de lucru obișnuit.

Clienții sunt îndemnați să consulte paginile web ale băncilor pentru mai multe informații.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
15,52
Cer fragmentat
Umiditate:80 %
Vint:4,63 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău