Producătorii autohtoni își vor expune mărfurile în mai multe târguri organizate în sectoarele Chișinăului, în acest weekend

  • 27 Mai 2023 11:55
Producătorii autohtoni își vor expune mărfurile în mai multe târguri organizate în sectoarele Chișinăului, în acest weekend

Primăria municipiului Chișinău informează că în acest weekend (27-28 mai), în sectoarele capitalei, vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor municipiului cu mărfuri agricole de sezon.

În sectorul Buiucani

Pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 27 mai 2023 va fi organizat - târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

Pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 103, în preajma Cinematografului Patria Loteanu – Târg de weekend al meșterilor populari și producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu&Co”.

În Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, 11/4 – Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, în conlucrare cu Pretura de sector. 

În sectorul Râșcani

Pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 - Târg cu fructe, legume și produse apicole. Pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar) – Târgul „Gusturi și tradiții de primăvară”, al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În sectorul Centru 

Pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir – Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Botanica

În Parcul „Valea Trandafirilor”, aleea centrală  - Festivalul gastronomic BBQ (26-28 mai), organizat de SRL „Evo Alfa”, în colaborare cu Pretura de sector. 

În sectorul Ciocana

Pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu str. P. Zadnipru - târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
26,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:6,69 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
18
Arhivă Radio Chișinău