Producători agricoli din Republica Moldova participă la Expoziția INDAGRA FOOD 2022, care are loc la București

  • 28 Octombrie 2022 15:55
Producători agricoli din Republica Moldova participă la Expoziția INDAGRA FOOD 2022, care are loc la București

Alături de producătorii moldoveni, ministrul Vladimir Boleaa participat astăzi, la Expoziția INDAGRA FOOD 2022, care se desfășoară în perioada 26-30 octombrie, la București. Expozanții moldoveni reprezintă standul comun: ”Moldova – un gust deosebit”, unde au loc întrevederi cu reprezentanți ai rețelelor de magazine, importatori și distribuitori de fructe.

Ministrul a declarat că participarea producătorilor autohtoni la expoziția INDAGRA FOOD este esențială pentru extinderea și diversificarea mijloacelor de comercializare a produselor noastre.

„Evenimentul INDAGRA FOOD este o parte integrantă a instrumentelor de promovare a produselor moldovenești, oferind cele mai bune condiții pentru derularea negocierilor și dezvoltarea noilor relații de afaceri. Cu siguranță evenimentul va asigura multiplicarea performanțelor. Este de apreciat că, producătorii autohtoni depun toate eforturile și sunt interesați să-și sporească potențialul competitiv”, a declarat Vladimir BOLEA.

În cadrul evenimentului, Vladimir BOLEA a oferit un interviu pentru postul de televiziune TVR din România, unde a vorbit despre potențialul de producere și export din Republica Moldova a produselor agroalimentare, în special despre fructele proaspete și procesate.

Târgul Internațional INDAGRA FOOD reunește cele mai importante companii din industria alimentară și reprezintă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienții actuali și potențiali, lideri de opinie, într-un cadru necesar dialogului de business și într-un mediu profesionist.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:2,06 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău