Procurorul român Mariana Alexandru, la CNA și Procuratura anticorupție

  • 15 Septembrie 2015 13:27
Procurorul român Mariana Alexandru, la CNA și Procuratura anticorupție

Procurorul din România, Mariana Alexandru, care a activat anterior la Direcția Națională Anticorupție, a venit astăzi la Chișinău în cadrul unei misiuni despre care președintele Parlamentului, Andrian Candu, declarase recent că îi va permite să revizuiească și unele dosare.Unii experți consideră însă că procurorul cu experiența DNA nu va putea face nimic pentru…

Procurorul din România, Mariana Alexandru, care a activat anterior la Direcția Națională Anticorupție, a venit astăzi la Chișinău în cadrul unei misiuni despre care președintele Parlamentului, Andrian Candu, declarase recent că îi va permite să revizuiească și unele dosare.

Unii experți consideră însă că procurorul cu experiența DNA nu va putea face nimic pentru a reduce nivelul corupției la procuratura din Republica Moldova și la Centrul Național Anticorupție.

Procurorul român Mariana Alexnadru a avut astăzi întrevederi cu conducerea Centrului Național Anticorupție și a Procuraturii anticorupție, a comunicat pentru Radio Chișinău purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi.

Amintim că despre misiunea unui procuror român cu experiență DNA a anunțat zilele trecute președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Pe de altă parte, procurorul municipiului Chișinău, Ion Diacov, susține că mandatul procurorului DNA nu-i va permite să intervină pentru a reduce nivelul de corupție în sistem.

Mariana Alexandru a lucrat în cadrul DNA din România până în luna septembrie anul trecut când s-a penionat. Ea a gestionat mai multe dosare de relevanță peste Prut printre care și cel al fostului premier Adrian Năstase.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău