Procurorii efectuează în aceste momente percheziții la penitenciarul numărul 6 de la Soroca

  • 11 Martie 2021 11:06
Procurorii efectuează în aceste momente percheziții la penitenciarul numărul 6 de la Soroca

Procurorii efectuează în aceste momente percheziții la penitenciarul numărul 6 de la Soroca. Acțiunile de urmărire penală sunt efectuate de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), în cadrul dosarului privind documentarea membrilor organizației criminale cu activitate în interiorul și în afara Instituțiilor Penitenciare.

Operațiunea este realizată cu suportul Detașamentului cu destinația specială „Pantera” a Agenției Naționale a Penitenciarelor și a Inspectoratului Național de Investigații, iar securitatea perimetrului exterior al Penitenciarului 6 este asigurată de către brigada „Fulger”, ca și în cazul perchezițiilor operare la 24 februarie, la Penitenciarul nr.15-Cricova, potrivit unui comunicat al procuraturii.

Amintim că, pe 24 februarie curent, percheziții de amploare au avut loc și la Penitenciarul nr.15-Cricova, fiind reținut șeful acestuia, Victor Munteanu, iar mai mulți deținuți, inclusiv Vladmir Moscalciuc, alias „Makena”, au fost transferați în alte instituții de detenție.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
22,18
Câțiva nori
Umiditate:35 %
Vint:1,54 m/s
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău