Procuror din Tiraspol: Evgheni Șevciuk riscă 12 ani de pușcărie, în cazul în care va fi găsit vinovat

  • 29 Iunie 2017 17:30
Procuror din Tiraspol: Evgheni Șevciuk riscă 12 ani de pușcărie, în cazul în care va fi găsit vinovat

Fostul lider al autoproclamatei rmn, Evgheni Șevciuk riscă 12 ani de pușcărie, în cazul în care va fi găsit vinovat pe cele cinci capete de acuzare, deschise pe numele său de regimul separatist.

 Despre aceasta a anunțat în cadrul unui interviu la postul public de televiziune de la Tiraspol, așa-numitul procuror general al regiunii, Anatolii Gurețki. 

Potrivit lui Gurețki, Evgheni Șevciuk este învinuit de depășirea atribuțiilor de serviciu, abuz de putere, de contrabandă cu produse alcoolice, luare de mită și delapidarea averii publice. 

Amintim că deputații din pretinsul legislativ din stânga Nistrului au votat ieri ridicarea imunității fostului lider de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, acesta fiind de asemenea acuzat de fraudă în proporții deosebit de mari. 

Ulterior Evgheni Șevciuk, a scris într-o postare pe o rețea de socializare că s-ar afla pe malul drept al Nistrului. Potrivit acestuia, el ar fi părăsit regiunea transnistreană din motivul că viața sa s-ar afla în pericol, iar dosarele penale deschise pe numele său nu sunt altceva decât o „reglare de conturi”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău