Prințul Harry și soția sa Meghan se vor muta pe domeniul Windsor înainte de nașterea primului copil

  • 25 Noiembrie 2018 11:54
Prințul Harry și soția sa Meghan se vor muta pe domeniul Windsor înainte de nașterea primului copil

Prințul Harry și soția sa Meghan vor să se mute la Windsor la începutul anului 2019, înainte de nașterea primului lor copil, așteptat în primăvară, a anunțat sâmbătă Palatul Kensington, citat de AFP.

"Ducele și ducesa de Sussex, care se pregătesc pentru nașterea primului lor copil, se vor muta la cabana Frogmore, pe domeniul Windsor, la începutul anului viitor", a precizat Palatul în comunicat. 

Cuplul trăia după logodna din 2017 la cabana Nottingham, în incinta Palatului Kensington de la Londra, care este și reședința oficială a fratelui lui Harry, prințul William, a soției sale Kate și a celor trei copii, George, Charlotte și Louis.  

Cabana Frogmore se află în incinta castelului Windsor, la aproximativ 30 de kilometri de capitala britanică, unde a avut loc căsătoria cuplului pe 19 mai. 

Este diferit de conacul casei Frogmore, care a găzduit recepția din seara nunții. 

"Windsor este un loc foarte special pentru Altețele Lor Regale, care se bucură că reședința lor oficială se află pe domeniu", a subliniat Palatul Kensington. 

Potrivit Historic England, organismul public care se ocupă de conservarea patrimoniului britanic, cabana Frogmore este o clădire clasată care datează din secolul al XIX-lea. Este o casă cu două etaje, o fațadă cu stuc și un parapet, notează News.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău