Prințul Harry și Meghan Markle s-au logodit. Casa Regală a anunțat data nunții

  • 27 Noiembrie 2017 12:31
Prințul Harry și Meghan Markle s-au logodit. Casa Regală a anunțat data nunții

Prințul Harry și actrița Meghan Markle s-au logodit și se vor căsători în primăvara anului viitor, a anunțat Casa Regală a Marii Britanii, într-un comunicat remis luni.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au logodit la începutul lunii, iar Regina Elisabeta a II-a și membrii familiei regale și-au dat binecuvântarea pentru nunta care va avea loc în 2018, transmite Digi24.

Cei doi vor locui, după căsătorie, la Nottingham Cottage, în Palatul Kensington. 

Meghan Markle se află deja la Londra. Mass-media britanice au dezvăluit că actrița și nepotul reginei Elisabeta a II-a vor petrece primul Crăciun împreună.

După ce și-au oficializat relația, odată cu prima lor apariție publică împreună la Jocurile Invictus din Toronto, iar Meghan i-a fost prezentată reginei, cei doi iubiți ar fi primit acordul Casei regale.

Pe de altă parte, actrița a încheiat filmările la ultimul sezon al serialului "Suits", unde o interpretează pe Rachel Zane. Potrivit presei britanice, cei doi s-ar fi logodit în voiajul romantic din august în Botswana.

Ei ar fi ținut în secret fericitul eveniment, deoarece nu au vrut să eclipseze comemorarea a 20 de ani de la moartea prințesei Diana și vestea privind noua sarcină a ducesei de Cambridge.

Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, în Los Angeles. A devenit cunoscută grație rolului Rachel Zane din serialul de televiziune „Suits” și s-a remarcat apoi și serialul „Fringe”. S-a căsătorit cu managerul Trevor Engelson în 2011, însă cei doi s-au despărțit în mai 2013 și au divorțat în august 2013.

Prințul Harry, născut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tânăr fiu al prințului Charles și al prințesei Diana. În prezent, prințul Harry ocupă locul al cincilea în linia de succesiune la tronul britanic, după tatăl lui, fratele mai mare - prințul William - și cei doi copii ai acestuia - prințul George și prințesa Charlotte.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
9,4
Nori împrăștiați
Umiditate:63 %
Vint:2,06 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
14
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău