Prințul Harry și Meghan lansează un apel la donații pentru vaccinuri de ziua fiului lor, Archie

  • 06 Mai 2021 20:23
Prințul Harry și Meghan lansează un apel la donații pentru vaccinuri de ziua fiului lor, Archie

Prințul Harry al Marii Britanii și soția sa Meghan marchează a doua aniversare a fiului lor, Archie, printr-un apel la donații lansat pentru a ajuta țările în curs de dezvoltare să primească vaccinuri împotriva coronavirusului, informează joi DPA, potrivit Agerpres.

Ducele și ducesa de Sussex au publicat joi un comunicat pe site-ul fundației lor, Archewell, îndemnându-i pe oameni să doneze 5 dolari.

''Cu o donație de doar 5 dolari, puteți acoperi costul unei doze pentru cineva care are nevoie. Și pentru că am reușit să asigurăm sprijinul mai multor organizații, acei 5 dolari pe care îi oferiți se vor transforma automat în 20 de dolari - acoperind costul a patru doze'', se arată în comunicat.

''Nu ne putem gândi la un un mod mai rezonant de a onora ziua de naștere a fiului nostru'', a încheiat cuplul, care locuiește în California.

''Dacă ne implicăm cu toții, cu compasiune, atât pentru cei pe care îi cunoaștem cât și pe care nu îi cunoaștem, putem avea un impact profund. Chiar și o mică contribuție poate declanșa o reacție în lanț. Împreună ne putem înălța, proteja și îngriji unii pe alții", au adăugat cei doi.

Apelul vine într-un moment în care India este devastată de un tsunami de cazuri de COVID-19, iar țările mai sărace continuă să aibă acces insuficient la vaccinuri, situație care amenință să prelungească actuala pandemie.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul britanic și al optulea strănepot al reginei Elisabeta a II-a, a venit pe lume la data de 6 mai 2019, la o clinica privată din Westminster, Marea Britanie.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:49 %
Vint:3,6 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
12
Thu
10
Arhivă Radio Chișinău