Prințul Harry se căsătorește astăzi cu Meghan Markle. În DIRECT la TVR Moldova

  • 19 Mai 2018 10:29
Prințul Harry se căsătorește astăzi cu Meghan Markle. În DIRECT la TVR Moldova

Prințul Harry (33 de ani) și Meghan Markle (36 de ani), vedeta serialului 'Suits', se vor căsători astăzi, la ora 11.00 GMT, în capela St. George din castelul Windsor. Televiziunea Română v-a ținut la curent cu pregătirile pentru nunta anului, iar astăzi veți putea urmări în direct ceremonia, la TVR MOLDOVA.

Nunta prințului Harry cu Meghan Markle o vedeți în direct la TVR, de la ora 13.00. V-am pregătit o serie de ediții speciale pentru a reflecta evenimentul de la Castelul Windsor. Ceremonia va începe la ora 14, iar în studio vor fi mai mulți invitați, inclusiv ambasadorul Marii Britanii la București. Toate jurnalele noastre de știri și emisiunile informative tratează, pe larg, acest eveniment.

Meghan și Harry au ajuns să fie unul dintre cele mai populare și iubite cupluri din Marea Britanie și din lume. Ea, actriță de succes la Hollywood, cunoscută pentru rolul interpretat în serialul de televiziune "Suits", divorțată și mai mare decât el cu trei ani. El, prinț, ofițer în Armata Regală, ocupat mereu cu opere de caritate. Dar nici Meghan Markle nu-i străină de acțiunile de binefacere.

Ceremonia are avea loc în capela Saint George de pe domeniul castelului Windsor. Este locul unde Harry a fost botezat în urmă cu peste 30 de ani.

Întreg orașul este pregătit de sărbătoare. Mii de admiratori ai monarhiei britanice au sosit încă de acum câteva zile. Sunt prezenți și jurnaliști din toată lumea: nunta va fi și un eveniment mediatic, transmis în direct, și se așteaptă să atragă la nivel global peste un miliard de telespectatori.

Toți membrii casei regale au câte un rol la nuntă, în funcție de rang și popularitate. Până și cei mai mici - prinții George, de 4 ani, și Charlotte, de 3 ani, copiii cuplului William și Kate. George va fi unul dintre pajii mirelui, iar sora sa - printre fetele care țin trena miresei.

Prințul Charles, moștenitorul tronului, o conduce pe mireasă la altar, pentru că tatăl lui Meghan Markle este bolnav, se recuperează după o intervenție chirurgicală la inimă.

Dar participă la nuntă mama afro-americană a lui Meghan, Doria Ragland, o instructoare de yoga.

Nunta are loc în condiții de maximă securitate: în Regat nivelul de alertă teroristă este unul sever. Patrulează polițiști și funcționează un sistem automat de vizualizare a plăcuțelor de înmatriculare.

Familia Regală Română nu va participa la nuntă, pentru că nu are caracter de stat, ci va fi una privată. Însă le-a trimis un mesaj de felicitare Prințului Harry și viitoarei soții, Meghan Markle și un cadou inspirat de Coloana Infinitului a lui Constantin Brâncuși: o pereche de cercei și o brățară pentru Meghan și butoni pentru Prințul Harry, toate din aur.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:82 %
Vint:3,09 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău