Principalele priorități ale Guvernului Streleț

  • 01 Septembrie 2015 12:05
Principalele priorități ale Guvernului Streleț

Reformele multidimensionale ale administrației publice, eradicarea corupției și construirea statului de drept sunt printre principalele priorități ale actualului guvern și coaliției de guvernare, a declarat premierul Valeriu Streleț, în cadrul unei întredvederi cu studenți ai Universității de Stat.De asemenea, el s-a referit la identificarea vinovaților care au devalizat sistemul…

Reformele multidimensionale ale administrației publice, eradicarea corupției și construirea statului de drept sunt printre principalele priorități ale actualului guvern și coaliției de guvernare, a declarat premierul Valeriu Streleț, în cadrul unei întredvederi cu studenți ai Universității de Stat.

De asemenea, el s-a referit la identificarea vinovaților care au devalizat sistemul bancar și returnarea banilor precum și semnarea unui acord cadru cu Fondul Monetar Internațional la mijlocul lunii octombrie.

Valeriu Streleț a mai menționat printre priorități sectorul energetic și dezvoltarea infrastruvcturii industriale. ”Până nu vor fi rezolvate aceste probleme, lupta pentru independența Republicii Moldova nu poate fi considerată ca încheiată, a menționat premierul.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:5,14 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău