Primul turneu de golf după pauza provocată de coronavirus s-a încheiat în Coreea de Sud

  • 17 Mai 2020 16:50
Primul turneu de golf după pauza provocată de coronavirus s-a încheiat în Coreea de Sud

Primul turneu de golf organizat după oprirea aproape totală a competițiilor sportive din cauza pandemiei de coronavirus, în luna martie, s-a încheiat duminică la Seul, cu victoria jucătoarei sud-coreene Park Hyeun-kyung, informează EFE și AFP, preluat de Agerpres.

Turneul respectiv, KLPGA Championships, etapă din cadrul circuitului profesionist sud-coreean de golf feminin, s-a desfășurat timp de patru zile, cu porțile închise, ca urmare a măsurilor stricte de securitate impuse de autoritățile sud-coreene.

Jucătoarele au fost rugate să păstreze o distanță de doi metri între ele pe parcurs și să evite orice contact fizic, pentru a reduce la minimum riscurile legate de o posibilă infectare cu Covid-19.

De asemenea, competitoarelor li s-a recomandat să poarte mască, însă nu toate au respectat această indicație. Măștile au fost, însă, obligatorii pentru "caddies".

Turneul a atras trei jucătoare din Topul 10 al golfului feminin și a beneficiat de o expunere extraordinară, fiind difuzat în țări precum Statele Unite, Canada și Japonia.

Evoluția bună a situației legate de pandemia de Covid-19 din Coreea de Sud au permis reluarea activităților sportive în această țară.

În afara acestui turneu de golf, în Coreea de Sud s-au disputat deja meciuri în campionatul național de fotbal, transmis de posturi de televiziune din 36 de țări, precum și în liga locală de baseball.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău