Primul giratoriu suspendat din România a fost deschis traficului (VIDEO)

  • 06 Iunie 2016 18:13
Primul giratoriu suspendat din România a fost deschis traficului (VIDEO)

Pasajul suprateran aflat la intersecția DN1B cu DJ 102 (Ploiești-Păulești), o lucrare care a costat autoritățile aproximativ 79 milioane RON, s-a dat în funcțiune sâmbătă, 28 mai.

Astfel, pasajul de deschide circulației după ce au fost finalizate operațiunile de înlăturare a semafoarelor, montarea parapeților de tip New Jersey, finalizarea rigolelor și a accesului pietonal.

De menționat mai este faptul că traficul în zonă se va desfășura respectând marcajele orizontale și semnele verticale de circulație amplasate conform proiectului tehnic avizat.

Luând în considerare complexitatea operațiunilor de dezafectare a semaforizării existente și închiderea acceselor rutiere actuale situate sub pasaj, șoferii care vor trece pe acolo sunt rugați să urmeze și să respecte indicațiile Poliției Rutiere și semnalizarea temporară.

Pasajul va avea aproximativ un km, o rază exterioară de 51 de metri și o lățime de 11 metri. Înălțimea este de 7 metri. 

Construcția pasajului s-a făcut cu ajutorul fondurilor europene și a costat aproximativ 79 de milioane de lei, suma la care Consiliului Județean Prahova a contribuit cu 3 milioane de lei.

Sursa: Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:0,51 m/s
Fri
13
Sat
15
Sun
13
Mon
13
Tue
13
Arhivă Radio Chișinău