Primele declarații ale lui Vlad Filat după ieșirea din detenție | Toată procedura de eliberare condiționată s-a produs pe perioada a trei guverne

  • 04 Decembrie 2019 15:23
Primele declarații ale lui Vlad Filat după ieșirea din detenție | Toată procedura de eliberare condiționată s-a produs pe perioada a trei guverne Stiri.md

Fostul premier Vlad Filat a făcut primele declarații de presă după ce-a fost eliberat. El le-a spus jurnaliștilor că acest lucru nu are nicio legătură cu cine este la guvernare, subliniind că toată procedura de eliberare condiționată s-a produs pe perioada a trei guverne. Încercarea de a pune accentul pe data de 12 noiembrie este doar o speculație, a mai spus Vlad Filat.

„Același judecător care mi-a aplicat primul mandat de arest, a decis asupra acestui demers. Atunci unii băteau din palme, dar acum critică decizia. Aceasta este o încercare de a pune presiune pe instanță. Pe 12 noiembrie a fost penultima zi în care administrația penitenciarului putea face demersul în instanță. Cererea am depus-o personal și a fost adoptată unanim de către comisie pe 8 noiembrie”, a declarat Vlad Filat.

Potrivit fostului prim-ministru, procedura a fost inițiată în aprilie 2019, când premier era Pavel Filip și s-a finalizat ieri, când în fruntea guvernului se află Ion Chicu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:40 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău