Primarul interimar, vorbește despre „sabotaj” în cazul bradului de Crăciun, fără să dea nume

  • 01 Decembrie 2017 14:03
Primarul interimar, vorbește despre „sabotaj” în cazul bradului de Crăciun, fără să dea nume

În acest an de 1 decembrie pomul de Crăciun nu va fi inaugurat așa cum se făcea în mod tradițional în Piața Marii Adunări Naționale, nu vor avea loc nici manifestații, nici nu vor fi aprinse luminițele de sărbătoare.

Toate manifestațiile vor avea loc atunci când va fi inaugurat pomul de Crăciun, a declarat pentru Radio Chișinău Purtătorul de cuvânt al Primăriei, Vadim Brânzaniuc. Autoritățile municipale nu au fixat o dată exactă pentru inaugurarea bradului.

Pomul de Crăciun va ajunge la Chișinău, cel mai probabil, vineri seara, a anunțat  primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, în debutul ședinței Consiliului municipal Chișinău.

„Bradul va veni și va fi instalat în Piața Marii Adunări Naționale, spre bucuria tuturor oamenilor care locuiesc în Chișinău, în pofida la sabotajele care au parvenit din partea unor persoane publice.. Chiar dacă va ajunge mai târziu decât era planificat, chișinăuienii vor avea brad. Îmi pare foarte rău că acest proces este sabotat și chișinăuienii suferă din acest motiv. Diseară probabil o să ajungă bradul și vom avea brad, chiar dacă se va întârzia puțin de la termenul propus.”

Bradul care urmează să fie instalat în acest an în Piața Marii Adunări Naționale, potrivit reprezentanților Primăriei Chișinău, va fi adus din Ucraina și va avea o înălțime de 29 de  metri. Bradul a costat 15 mii de lei potrivit municipalității, însă primarul suspendat al Capitalei, Dorin Chirtoacă, a comentat că este imposibil să fie costuri atât de mici, incluzând și costurile pentru transportul bradului.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău