Primarul de Cluj-Napoca, Emil Boc, desemnat Cetățean de onoare al municipiului Ungheni

  • 25 Iunie 2022 19:50
Primarul de Cluj-Napoca, Emil Boc, desemnat Cetățean de onoare al municipiului Ungheni

Consiliul municipal Ungheni a decis în unanimitate, în ședința din 24 iunie, să-i confere titlul „Cetățean de onoare al municipiului Ungheni” lui Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca din România.

Acordarea acestui titlu onorific primarului de Cluj-Napoca este un gest de gratitudine oferit domniei sale, dar și tuturor clujenilor, pentru contribuția impresionantă adusă la dezvoltarea municipiului Ungheni și la dezvoltarea unor relații cu adevărat de prietenie între Ungheni și Cluj-Napoca.

„De la finele anului 2016, când a fost semnat Acordul de înfrățire între Ungheni și Cluj-Napoca, Emil Boc a fost în permanență alături de ungheneni. Grație implicării sale nemijlocite, a fost dezvoltată o frumoasă colaborare între cele două municipii, iar beneficiul pentru Ungheni și locuitorii săi a fost enorm. Transformarea Parcului Central „Micul Cluj”, dintr-o zonă sumbră și nesigură într-un spațiu verde superb, amenajat cu zone de joacă pentru cei mici, instalații de sport, alei, teatru de vară, havuz, ministadioane, skatepark, se datorează ajutorului absolut dezinteresat oferit de municipiul Cluj-Napoca, în frunte cu primarul Emil Boc. În prezent, prinde contur și scuarul Primăriei – tot grație suportului ce a venit de la Cluj-Napoca”, indică administrația raionului Ungheni.


Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
22,74
Cer fragmentat
Umiditate:59 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău