Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, i-a făcut o vizită Regelui Mihai I, în Elveția

  • 24 Octombrie 2016 10:52
Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, i-a făcut o vizită Regelui Mihai I, în Elveția

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, l-a vizitat pe Regele Mihai al României. Potrivit edilului, întâlnirea a durat 15 minute și a avut loc în locuința Majestății sale din localitatea Aubonne, în Elveția.

În ședința Serviciilor Primăriei de astăzi, Dorin Chirtoacă a prezentat și Cartea de Onoare a Primăriei în care a semnat Majestatea Sa, Regele Mihai.

Regele Mihai a semnat cu data de 25 octombrie, ziua sa de naștere.

”E o chestiune istorică. Și acum văd privirea Regelui în fața mea, când te privesc o sută de ani de istorie. Am avut cinstea să stau alături de Majestatea Sa, un sfert de oră în care am fost uluit de ce minte sclipitoare este, ce simț fin al umorului are și cum la această vârstă înaintată, și după pierderea irecuperabilă a Reginei, cât de bine se ține”.

Amintim că 25 octombrie, Regele Mihai al României va împlini 95 de ani. La începutul lunii martie, Casa Regală a anunțat că atribuțiile  Coroanei Regale au fost preluate de Alteța Sa Regală, principesa Margareta, după ce Majestatea Sa Regele Mihai, a fost diagnosticat cu leucemie în stare de metastază.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Sat
7
Sun
8
Mon
10
Tue
12
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău