Primarul Bucureștiului: E important ca relațiile dintre cele două capitale să se consolideze, cu obiectivul împărtășit de a aduce mai aproape de România și Europa atât Chișinăul, cât și Republica Moldova

  • 17 Mai 2021 19:20
Primarul Bucureștiului: E important ca relațiile dintre cele două capitale să se consolideze, cu obiectivul împărtășit de a aduce mai aproape de România și Europa atât Chișinăul, cât și Republica Moldova Hotnews

Nicușor Dan, primarul municipiului București, s-a întâlnit astăzi cu deputații Platformei DA în Parlamentul Republicii Moldova și consilieri ai acestei formațiuni în Consiliul Municipal Chișinău, scrie infoprut.ro.

Părțile au discutat despre posibilele proiecte comune între București și Chișinău în domeniile culturii, educației și dezvoltării urbane, potrivit sursei citate.

E important ca relațiile dintre cele două capitale să se consolideze, cu obiectivul împărtășit de a aduce mai aproape de România și Europa atât Chișinăul, cât și Republica Moldova. Mi-am amintit cu plăcere despre vizita pe care am făcut-o la Chișinău (inclusiv la congresul de matematică) și le-am spus oaspeților din Republica Moldova că-mi doresc să revin curând acolo. Mult succes tuturor celor care simt românește la Chișinău și în toată Republica Moldova!”, a declarat primarul Nicușor Dan, după întrevedere.

La rândul său, Andrei Năstase, liderul PPDA, a anunțat că o delegație politică a Platformei Demnitate și Adevăr, întreprinde o vizită de lucru la București.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,96
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,66 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău