Primăria municipiului Bălți a intrat în regim de carantină

  • 18 Iunie 2020 13:36
Primăria municipiului Bălți a intrat în regim de carantină

Primăria municipiului Bălți va fi plasată, începând de astăzi, în regim de carantină.

O decizie în acest sens a fost luată de Comisia municipală extraordinară de sănătate publică, după ce mai mulți angajați ai administrației au fost confirmați cu COVID-19, transmite MOLDPRES.

„Carantina se introduce de la ora 17:00, 18 iunie, până la ora 17:00, 1 iulie 2020. Toate persoanele contacte, cu excepția lucrătorilor ale căror rezultate de test pentru coronavirus au fost negative, se vor plasa în autoizolare la domiciliu. Conducerea primăriei va întocmi un plan de măsuri pentru eliminarea focarului de infecție, convenit cu Centrul de sănătate publică Bălți”, indică decizia Comisiei.

Ținând cont de activitatea din cadrul grupurilor mobile ale lucrătorilor din primărie, comisia recomandă Inspectoratului de Poliție, Centrului de sănătate publică și Direcției teritoriale a Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, să testeze toți angajații în vederea confirmării coronavirusului.

La ziua de astăzi, în municipiul Bălți sunt confirmate 841 de cazuri de COVID-19, 32 de decese, 270 de cazuri recuperate și 1329 de persoane aflate sub supraveghere medicală. Orașul se află pe locul doi pe țară după numărul de cazuri de contaminare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
17,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:55 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău