Primăria Chișinău înregistrează o rată mare de participare la licitația pentru amplasarea gheretelor

  • 30 Noiembrie 2020 09:30
Primăria Chișinău înregistrează o rată mare de participare la licitația pentru amplasarea gheretelor

Rata de participare la licitația pentru arendarea pe cinci ani a unui loc pentru amplasarea unei gherete în municipiul Chișinău este mare. Astfel, pentru 15 locuri de amplasare participă 157 de ofertanți, transmite MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat astăzi, la ședința on-line a serviciilor municipalității Chișinău, că există o rată mare de participare a agenților economici la licitația pentru cele 15 locuri de gherete pentru comercializarea produselor alimentare. „Pentru cele 15 locuri pe teritoriul municipiului Chișinău participă 157 de agenți economici, este o rată de participare de 10-15 întreprinderi pe un loc”, a spus Ceban.

Oficialul a specificat că este pentru prima dată când se înregistrează o asemenea rată mare de participare. „Nu am date publice referitoare la modul în care au fost amplasate gheretele care au existat până acum în Chișinău. Este pentru prima dată când există transparență totală în acest proces”, a declarat Ceban.

În același timp, edilul a solicitat membrilor comisiei de organizare a licitației corectitudine și  obiectivitate în procesul de selectare a câștigătorilor, adăugând că au apărut suspiciuni referitoare la vicierea acestui proces.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,63
Nori împrăștiați
Umiditate:90 %
Vint:3,6 m/s
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Thu
12
Arhivă Radio Chișinău