Primăria Chișinău, despre situația în oraș privind circulația transportului în condițiile în care străzile au fost acoperite cu polei

  • 22 Noiembrie 2018 09:42
Primăria Chișinău, despre situația în oraș privind circulația transportului în condițiile în care străzile au fost acoperite cu polei

Primăria municipiului Chișinău a informat despre susține referitor la situația în oraș privind circulația transportului public și combaterea ghețușului.

Astfel, potrivit unui comunicat al municipalității, aproape toate străzile din sunt practicabile, cu excepția străzilor în pantă: Ganea și Timiș, pe care drumarii recomandă să fie ocolite.

„La această oră transportul public circulă conform programului corespunzător unei zile de lucru. Pe tot parcursul nopții, ÎM Regia „Exdrupo" a intervenit la curățarea străzilor din oraș și căile de acces spre suburbii, cu 38 de autospeciale. În perioada menționată au fost împrăștiate 268 tone de antiderapant”, susțin reprezentanții Primăriei Chișinău.

În același timp, autoritățile susțin că au fost utilizate 23 tone de sare pentru a elimina poleiul. 

Menționăm că, la această oră, pe întreg teritoriul Republicii Moldova se înregistrează temperaturi negative, situate între – 5 și -2 grade Celsius. Cerul este înnorat și pe alocuri este ceață slabă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău