Primăria Căușeni a decretat 9 august zi de doliu

  • 09 August 2018 10:39
Primăria Căușeni a decretat 9 august zi de doliu

Primăria orașului Căușeni a decretat ziua de joi, 9 august, drept zi de doliu, în urma decesului a patru cetățeni ai localității în accidentul rutier produs sâmbătă, 4 august, în apropiere de regiunea Kaluga din Federația Rusă, transmite MOLDPRES.

„În semn de profundă durere cauzată de trecerea în eternitate a patru cetățeni ai orașului Căușeni: Căpățînă Nadejda, Cojocaru Tamara, Țulea Victor și Golban Ivan, ziua de 9 august se declară zi de doliu. În această zi toate instituțiile publice din localitate vor arbora în bernă drapelul de stat și cel al orașului Căușeni. Totodată, se recomandă renunțarea la activități distractive”, se indică într-o dispoziție semnată de primarul orașului Căușeni, Grigore Repeșciuc.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) al Ministerului Afacerilor Interne a finalizat ieri misiunea de transportare a corpurilor neînsuflețite ale victimelor accidentului tragic din regiunea Kaluga, Federația Rusă. Șase moldoveni decedați în accidentul rutier au fost aduși acasă. 

În urma accidentului rutier produs la data de 4 august în apropiere de regiunea Kaluga, Federația Rusă, și-au pierdut viața șase cetățeni ai Republicii Moldova, iar opt au fost internați la spitalul Sukhinichi cu diverse traumatisme. 

Sursa: Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău