Prima înfrângere pentru Zaria Bălți, în actuala ediție de campionat

  • 26 Septembrie 2016 05:24
Prima înfrângere pentru Zaria Bălți, în actuala ediție de campionat

Zaria Bălți a suferit prima înfrângere în actuala ediție de campionat, 0-2 pe teren propriu în fața celor de la Milsami Orhei.

Gheorghe Andronic la începutul reprizei secunde și rusul Ilya Belous în prelungiri au marcat golurile victoriei orheienilor în fața echipei bălțene care avea cel mai bun parcurs până acum în campionat. Zaria și-a afișat pretențiile la titlu încă din prima etapă când a reușit s-o bată pe Sheriff.

Echipa momentului în Divizia Națională ar putea fi însă Dacia Chișinău. După ce a învins-o cu 3-0 pe Sheriff în etapa precedentă, Dacia a dispus cu același scor și de cealaltă echipă din Tiraspol, Dinamo-Auto. Ucraineanul MaksymFeshchuk s-a remarcat din nou cu gol, după ce reușise o dublă în partida cu Sheriff.

Zimbru Chișinău continuă seria meciurilor slabe  înregistrând a doua remiză la rând cu echipe din subsolul clasamentului. De această dată Zimbru s-a împiedicat de nou-promovata FC Ungheni, scor 1-1.

Sheriff conduce în clasament cu 21 de puncte, campioana fiind urmată de Milsami cu 18 puncte, un meci mai puțin disputat și de Zimbru cu 17 puncte.

Tags

Alte Noutati

LIVE: De la ABC la BAC
Meteo Chișinău
14,24
Nori împrăștiați
Umiditate:77 %
Vint:6,69 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău