Prima HARTĂ 3D cu Transalpina

  • 18 Iulie 2016 13:51
Prima HARTĂ 3D cu Transalpina

Turiștii care vor să ajungă pe Transalpina vor putea să vadă traseul cu punctele de interes, online, pe un site cu o hartă tridimensională, prima realizată în format 3 D cu această șosea, dar și infomații, la zi, legate de această cale rutieră montană.

Este vorba despre pagina de internet rancaonline.ro, unde sunt disponibile sute de fotografii și informații utile despre Transalpina, istoricul Transalpinei dar și date referitoare la locurile de cazare, vile, pensiuni, hoteluri din zonele ce tranzitează Transalpina: Novaci, Ranca, Obârșia Lotrului, Lacul Oașa, Lacul Tău Bistra, Dobra Șugag, Capâlna, Săsciori, Pianu de Sus, Petrești, Sebeș.

Site-ul pune la dispoziția turiștilor fiecare unitate de cazare, cu numar de telefon.

Harta interactivă tridimensională ghidează turiștii pe Transalpina. Cu câteva clik-uri pe “mouse”, aceasta le va arăta traseul exact pe care doritorii îl pot vizualiza gratuit pe calculator.

Pe Harta Transalpinei sunt punctate toate lacurile și vârfurile muntoase pe care șoseaua montană le tranzitează.

Transalpina este cea mai înaltă șosea din România, numită și „Drumul Regelui”,  care a devenit în ultimii ani un adevărat fenomen turistic. Pe perioada celor trei luni în care drumul este integral deschis circulației rutiere, zeci de mii de turiști, dintre care foarte mulți străini, vizitează această superbă zonă montană cu peisaje de vis.

Sursa: hunedoaralibera.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău