Un nou studio de film va fi construit în spațiu în 2024

  • 20 Ianuarie 2022 12:13
Un nou studio de film va fi construit în spațiu în 2024

Space Entertainment Enterprise (S.E.E), compania care co-produce viitorul film în spațiu al lui Tom Cruise, intenționează să construiască o arenă sportivă și un studio de producție în gravitație zero, scrie Variety, citat de news.ro.

Potrivit sursei citate, S.E.E. a dezvăluit planuri de a construi un modul de stație spațială care să conțină o arenă de sport și divertisment, precum și un studio de conținut până în decembrie 2024.

Denumit SEE-1, modulul este destinat să găzduiască filme, televiziune, muzică și evenimente sportive, precum și artiști, producători și creatori care doresc să creeze conținut în mediul de microgravitație, pe orbită joasă. Facilitățile vor permite dezvoltarea, producerea, înregistrarea, difuzarea și transmiterea în direct a conținutului.

S.E.E. intenționează să producă propriul conținut și evenimente în modul, precum și să le pună la dispoziție terților.

Axiom Space, care în ianuarie 2022 a obținut aprobarea NASA pentru a construi o componentă comercială a Stației Spațiale Internaționale (ISS), va întreprinde construcția SEE-1. Modulul se va andoca pe brațul comercial al Axiom, numit Axiom Station, care va găzdui și alte întreprinderi comerciale, inclusiv turismul spațial.

Stația Axiom se va separa apoi de ISS în 2028.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
13,85
Nori împrăștiați
Umiditate:74 %
Vint:6,69 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău