Președintele Partidului „Șansă”, despre decizia CSE: Ceea ce a spus Recean nu este decât uciderea poporului nostru

  • 03 Noiembrie 2023 19:46
Președintele Partidului „Șansă”, despre decizia CSE: Ceea ce a spus Recean nu este decât uciderea poporului nostru

Președintele Partidului „Șansă”, Alexei Lungu a venit cu o reacție pe pagina de Facebook a formațiunii, referitor la decizia CSE-ului de astăzi, 3 noiembrie, privind excluderea tuturor candidaților acestei grupări de la scrutinul din 5 noiembrie. Acesta a menționat că „Guvernul Sandu ne-a scos din cursa electorală în cel mai rușinos mod cu două zile înainte de alegeri” transmite Radio Chișinău.

Lungu a publicat două video-uri pe pagina partidului, în primul vorbește în limba rusă, iar la câteva minute a mai publicat unul, unde de adresează în limba română, îndemnând susținătorii partidului pe care îl conduce să voteze cu alți candidați afiliați acestei formațiuni.

Consider că ceea ce s-a întâmplat acum este o crimă împotriva poporului moldovean, a economiei noastre, a suveranității și a viitorului țării. Guvernul Sandu ne-a scos din cursa electorală în cel mai rușinos mod cu două zile înainte de alegeri.

Nu s-a întâmplat nimic strașnic. Pur și simplu se tem de noi. Se tem că poporul va afla despre crimele lor. Ceea ce a spus Recean nu este decât uciderea poporului nostru. Dar vreau să vă spun că noi suntem puternici”, susține Lungu.

Amintim că, Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) a decis anularea înregistrării la alegerile locale din 5 noiembrie a tuturor candidaților partidului „Șansă”. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Fri
13
Sat
15
Sun
13
Mon
13
Tue
13
Arhivă Radio Chișinău