Președintele Parlamentului R. Moldova, primit de Custodele Coroanei române, Margareta

  • 27 Noiembrie 2018 16:28
Președintele Parlamentului R. Moldova, primit de Custodele Coroanei române, Margareta

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, a fost primit, marți, de Custodele Coroanei Române, Margareta, la Palatul Elisabeta, prilej cu care i-a înmânat Majestății Sale Medalia Democrației a Parlamentului moldovean.

'Am deosebită plăcere să fiu astăzi aici și să aduc sincere mulțumiri și aprecieri pentru toate cele făcute pentru Republica Moldova. Sunt onorat să ofer cea mai înaltă distincție a Parlamentului Republicii Moldova - Medalia Democrației. Acum cinci ani făcusem planuri cum să promovăm Republica Moldova și România în Europa și în lumea occidentală. Și mă bucur foarte mult că am reușit să vizităm câteva familii regale și să aducem Republica Moldova în vizorul lor și vă mulțumim foarte mult și vă apreciem pentru ceea ce ați reușit să faceți. Rămâneți în continuare prieteni dedicați și cu drag vă așteptăm în Republica Moldova și la Chișinău. Vă mulțumim', a declarat Andrian Candu.

La ceremonie a luat parte principele Radu.

A fost prezent ambasadorul Republicii Moldova la București, Mihai Gribincea.

Tot marți, Custodele Coroanei va găzdui, în Sala Regilor, ceremonia semnării în Cartea Centenar, eveniment la care va fi prezent principele Radu și reprezentanți ai autorităților locale din Alba Iulia.

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
15,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:58 %
Vint:5,14 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău