Președintele Consiliului de Administrație al Lukoil, Ravil Maganov, a decedat, după ce a căzut de la fereastra unui spital

  • 01 Septembrie 11:34
Președintele Consiliului de Administrație al Lukoil, Ravil Maganov, a decedat, după ce a căzut de la fereastra unui spital

Președintele Consiliului de Administrație al Lukoil, Ravil Maganov, a murit, după ce a căzut de la fereastra unui spital, scrie Rador.

Președintele Consiliului de Administrație al companiei petroliere Lukoil, Ravil Maganov, a murit după ce a căzut de la fereastra Spitalului Clinic Central (ȚKB) din Moscova, a declarat joi pentru Interfax o sursă bine informată.

"În această dimineață, Maganov a căzut de la fereastra Spitalului Clinic Central. A murit din cauza rănilor", a susținut sursa. Forțele de ordine ruse sunt la fața locului, a mai spus sursa. Agenția de presă INTERFAX nu are, deocamdată, confirmarea oficială a acestei informații.

În anii 1980, Maganov a lucrat la Langepasneftegaz, care mai târziu a devenit parte a Lukoil. De la înființarea societății pe acțiuni, a ocupat funcții de conducere în Lukoil. În 2020, după decesul președintelui Consiliului de Administrație al companiei petroliere, Valeri Graifer, a condus Consiliul de administrație și s-a retras din conducerea companiei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
3,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:3,6 m/s
Tue
4
Wed
2
Thu
2
Fri
1
Sat
2
Arhivă Radio Chișinău