Președinta Maia Sandu are o întrevedere cu omologii din Austria, Alexander Van der Bellen, și Slovenia, Nataša Pirc Musar

  • 16 Noiembrie 2023 08:22
Președinta Maia Sandu are o întrevedere cu omologii din Austria, Alexander Van der Bellen, și Slovenia, Nataša Pirc Musar

În perioada 15-17 noiembrie, Președintele Austriei, Alexander Van der Bellen și Președinta Sloveniei, Nataša Pirc Musar, se vor afla în Republica Moldova într-o vizită de lucru. Cei doi Președinți vor avea joi, 16 noiembrie, o întrevedere cu Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, și ulterior vor susține declarații de presă, relateasă serviciul de presă al Președinției Reublicii Moldova.

De asemenea, cei doi șefi de stat care ne vizitează țara vor avea discuții cu Președintele Parlamentului, Igor Grosu și cu Prim-ministrul Dorin Recean.

În ziua de vineri, Președinta Maia Sandu și omologul său din Austria vor participa la un forum de afaceri moldo-austriac, organizat de Camerele de comerț și industrie din ambele țări. În aceeași zi, cei trei președinți se vor întâlni cu studenții Universității de Stat din Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
8,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:3,6 m/s
Fri
10
Sat
8
Sun
7
Mon
6
Tue
7
Arhivă Radio Chișinău