Președinta Maia Sandu a discutat cu ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță

  • 03 Mai 2022 13:14
Președinta Maia Sandu a discutat cu ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță

Președinta Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul României în R. Moldova, Daniel Ioniță, cu prilejul încheierii mandatului său.

Potrivit unui comunicat al Președinției, Maia Sandu și-a exprimat aprecierea pentru contribuția ambasadorului Daniel Ioniță la consolidarea relațiilor dintre R. Moldova și România, a Parteneriatului Strategic dintre cele două state, și pentru susținerea parcursului european și a modernizării Republicii Moldova.

„Președinta Maia Sandu i-a mulțumit pentru promovarea proiectelor culturale în R. Moldova, precum și pentru ajutorul generos oferit de autoritățile române în lupta cu pandemia de Covid-19. În cadrul întrevederii, oficialii au discutat despre prioritățile imediate ale Republicii Moldova și despre modul în care România ne-ar putea susține în continuare pe calea democratizării și dezvoltării țării. În acest context, Daniel Ioniță a confirmat sprijinul și angajamentul României pentru agenda de reforme a Republicii Moldova”, se mai arată în comunicat. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău