Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu directoarea Biroului de Cooperare al Elveției în R. Moldova

  • 23 Martie 2021 14:20
Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu directoarea Biroului de Cooperare al Elveției în R. Moldova

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu directoarea Biroului de Cooperare al Elveției în Republica Moldova, Caroline Tissot. Subiectele abordate în cadrul discuției au vizat situația curentă din țara noastră în plan politic, economic și sanitar, eforturile pe care le face Președinția pentru a asigura oamenii cu vaccin și cooperarea bilaterală, se arată într-un comunicat al Președinției.

Președinta Maia Sandu a mulțumit Elveției pentru susținerea promptă oferită Republicii Moldova în combaterea pandemiei, prin livrare de echipamente medicale, de protecție individuală și de laborator.

„Am subliniat și faptul că Elveția este unul dintre partenerii noștri de nădejde, în special în realizarea proiectelor sociale și de dezvoltare locală. Astfel, de ani buni, în satele noastre se modernizează rețelele de aprovizionare cu apă și sanitație, sunt îmbunătățite serviciile comunitare, iar diaspora este din ce în ce mai implicată prin asociațiile de băștinași. Am exprimat recunoștința noastră și pentru asistența semnificativă oferită în domeniul culturii”, a spus Maia Sandu.

Șefa statului și-a exprimat convingerea că parteneriatul dintre țările noastre se va consolida, Elveția rămânând pentru noi un exemplu de coeziune socială și de dezvoltare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:11,32 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău