Premierul României, Nicolae Ciucă, în vizită la Chișinău, pentru ședința comună a guvernelor. Cu cine va avea întrevederi

  • 11 Februarie 2022 09:17
Premierul României, Nicolae Ciucă, în vizită la Chișinău, pentru ședința comună a guvernelor. Cu cine va avea întrevederi

Premierul României, Nicolae Ciucă se află, vineri, în vizită la Chișinău, pentru ședința comună a celor două guverne, al României și al R. Moldova, în context în care se va întâlni cu membri ai Parlamentului, dar și cu reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe Române din Republica Moldova, arată o informare a Executivului de la București, transmite Agerpres.

Astfel, la ora 9,30, premierul va fi primit de omologul său moldovean, Natalia Gavrilița. La ora 10,00, el va participa la ceremonia depunerii de flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, împreună cu prim-ministrul Republicii Moldova și la scurt timp după acest eveniment va participa la ceremonia depunerii de flori la bustul lui Mihai Eminescu, împreună cu omologul său, cu care apoi va avea o întrevedere tete-a-tete.

Potrivit unui comunicat al Executivului, la ora 10,55 va începe o ședință comună a Guvernelor României și Republicii Moldova, după care vor fi semnate documente bilaterale agreate.

După declarațiile comune ale celor doi înalți oficiali, la ora 14,35, Nicolae Ciucă va avea o întrevedere cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, apoi cu președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu.

La finalul vizitei în Republica Moldova, premierul va avea o întrevedere cu reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române din țara vecină, iar la finalul vizitei, la București, șeful Executivului român va susține o declarație de presă. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău