Premierul României Ludovic Orban salută victoria obținută de Maia Sandu la alegerile prezidențiale din Republica Moldova

  • 16 Noiembrie 2020 08:54
Premierul României Ludovic Orban salută victoria obținută de Maia Sandu la alegerile prezidențiale din Republica Moldova

Premierul României Ludovic Orban salută victoria obținută de Maia Sandu la alegerile prezidențiale din Republica Moldova și susține că acesta este un eveniment cu adevărat istoric.

Pe contul său de Facebook, Ludovic Orban scrie că Maia Sandu a demonstrat că alegerile pot fi câștigate și cu o campanie onestă și decentă.

Suntem martorii unui eveniment cu adevărat istoric pentru Republica Moldova. Maia a demonstrat că alegerile pot fi câștigate și cu o campanie onestă și decentă. Am convingerea că va fi președintele așteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare. Un președinte competent și responsabil care va moderniza țara și o va aduce mai aproape de România și de Uniunea Europeană'', a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Potrivit premierului român, Guvernul României va rămâne un partener loial al Republicii Moldova și va sprijini inițiativele noului președinte atât de la București, cât și la Bruxelles.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
16,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău