Precizările Ambasadei României în privința programului de lucru a Secției Consulare și a serviciilor prestate

  • 16 Iunie 2020 14:47
Precizările Ambasadei României în privința programului de lucru a Secției Consulare și a serviciilor prestate

Începând cu data de 18 mai curent, Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău și-a reluat activitatea de lucru cu publicul doar pentru eliberarea documentelor de călătorie (pașapoarte) și a documentelor de stare civilă (certificate de naștere și de căsătorie) deja întocmite.

Ambasada precizează, într-un comunicat, că celalalte servicii sunt încă restricționate, datorită evoluției pandemiei de coronavirus. Astfel, instituția vine cu apelul ca cetățenii să-și ridice documentele de călătorie și/sau de stare civilă aflate la Secția consulară, în cadrul programulu de lucru. Acesta fiind următorul: de luni până vineri, în intervalul orelor 08:30 – 12:30, 13:30 – 17:30. 

„Atât pentru protejarea a dumneavoastră, cât și a personalului consular este absolut necesară respectarea normelor și recomandărilor autorităților române și ale Republicii Moldova privind luarea măsurilor de protecție, accesul fiind asigurat numai în următoarele condiții:
- Lipsa simptomelor (temperatură ridicată, tuse, rinoree etc.)!
- Menținerea distanței fizice (˃ 1,5m)!
- Purtarea obligatorie a măștii de protecție!

În sala de așteptare nu va fi admisă prezența a mai mult de 4 persoane, în același timp. Nu se permite accesul aparținătorilor, cu excepția minorilor”, se mai arată în comunicatul Ambasadei României la Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
17,18
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:1,54 m/s
Sat
16
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău