Poșta Română va transporta către Ungaria și trimiterile din Republica Moldova, după ca redeschis trei rute noi

  • 09 Mai 2020 13:17
Poșta Română va transporta către Ungaria și trimiterile din Republica Moldova, după ca redeschis trei rute noi

Poșta Română a redeschis, astăzi, de Ziua Europei, trei rute noi pentru îndrumarea traficului poștal internațional cu Ungaria, Bulgaria și Serbia, pe cale rutieră, a anunțat operatorul poștal într-un comunicat de presă, transmis sâmbătă AGERPRES.

Astfel, camionul Poștei Române care va pleca spre Budapesta va asigura schimbul de trimiteri poștale cu origine România, respectiv din Ungaria spre țara noastră. Pe lângă sacii proprii, Poșta Română va transporta către Ungaria și trimiterile din Republica Moldova și Serbia. Traficul va avea frecvență săptămânală și estimăm o greutate de 1,5 tone pe sens, precizează Poșta Română.

De asemenea, pe relația București - Ruse, Poșta Română va transporta trimiteri din România cu destinație Bulgaria și trimiteri în tranzit din Republica Moldova și Ucraina către Bulgaria, Grecia sau Cipru. La întoarcere, camionul poștal va aduce trimiteri din Bulgaria și Grecia pentru România și trimiteri în tranzit de la Bulgaria și Grecia pentru Moldova, pe care le transportă ulterior la Chișinău. Traficul va avea frecvență săptămânală.


Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,09 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău