Posibile sancțiuni pentru deputații care au părăsit ședința Biroului permanent

  • 02 Decembrie 2016 15:08
Posibile sancțiuni pentru deputații care au părăsit ședința Biroului permanent

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, va cere, la ședința Biroului permanent, să fie sancționați deputații celor trei fracțiuni care au părăsit, vineri, ședința plenară, iar ca rezultat, în lipsă de cvorum, aceasta a fost închisă, transmite IPN.

Pentru ședința vizată erau programate audieri la subiectul licitațiilor publice în domeniul alimentației copiilor. Andrian Candu a declarat că era de datoria deputaților să audieze responsabilii de la Guvern, dar și din alte instituții. „Cu regret, unii deputați, și în special opoziția parlamentară, ca de obicei consideră că spectacolul și show-ul politic e mai important decât astfel de subiecte pentru societate și au boicotat ședința parlamentară”, a remarcat șeful legislativului.

Andrian Candu a anunțat că la acest subiect se va reveni deoarece este de importanță majoră. Iar, luând în calcul cât de important era să se discute în plen, săptămâna viitoare va solicita Biroului permanent examinarea posibilității introducerii unor măsuri disciplinare, inclusiv tăieri din salariile celor care au părăsit ședința Parlamentului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău