Polonia anunță miercuri restricții mai dure în unele regiuni

  • 24 Februarie 2021 11:49
Polonia anunță miercuri restricții mai dure în unele regiuni

Polonia va anunța, miercuri, restricții mai dure legate de coronavirus, în special în unele regiuni lovite deosebit de puternic de varianta britanică a COVID-19, a declarat ministrul polonez al sănătății Adam Niedzielski, citat de Reuters.

Aproximativ 12.146 de noi cazuri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, o creștere de peste 3.500 într-o săptămână, a precizat ministrul la postul de radio TOK FM.

"Mergem în direcția limitării intrărilor la frontieră. Vom dori de asemenea modificări oficiale în sensul purtării de viziere sau eșarfe în locul măștilor (...) și va trebui de asemenea să gândim restricțiile pe criterii regionale", a spus Niedzielski.

Noile restricții ar trebui introduse sâmbătă, dar ar putea intra în vigoare chiar mai devreme, a adăugat el.

Polonia a relaxat unele restricții, deschizând pârtiile de schi, precum și cinematografele, hotelurile și teatrele la o capacitate de până la 50%, dar autoritățile au avertizat că aceste măsuri ar putea fi anulate în funcție de situația pandemică.

Niedzielski a declarat anterior că cea mai grea parte din al treilea val ar urma să se înregistreze spre sfârșitul lunii martie sau începutul lui aprilie.

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău