Poliția neagă acuzațiile potrivit cărora a intervenit cu mascații pentru deblocarea traseului Leușeni, ocupat fermierii protestatari

  • 13 Februarie 12:03
Poliția neagă acuzațiile potrivit cărora a intervenit cu mascații pentru deblocarea traseului Leușeni, ocupat fermierii protestatari

În contextul acuzațiilor aduse de către fermieri Poliției, precum că noaptea trecută pe traseul Leușeni pe care l-au blocat au intervenit mascații pentru a-l debloca, precizăm că la fața locului nu au fost implicate forțele speciale și nu au intervenit mascații, iar aceste declarații sunt false, arată un comunicat al Poliției Republicii Moldova.

 
„Polițiștii responsabili de menținerea ordinii publice au fost prezenți, ca la oricare alt eveniment de acest gen, pentru a menține ordinea publică, având o comunicare cu persoanele, cu atât mai mult că în jurul orei 21:00 au început altercații pe traseu între șoferii de TIR și fermieri.
 
Catalogăm aceste acuzații drept o provocare în adresa Poliției, menită să dezinformeze societatea.
 
Solicităm repetat fermierilor o conlucrare cu forțele de ordine, pentru a nu prejudicia cetățenii și activitățile acestora, dar și pentru a evita situațiile de genul celor care au fost aseară cu alți conducători auto.
 
Recomandăm persoanelor care au adus acuzații Poliției, să publice măcar o secvență video în care așa cum declară “au intervenit mascații”.
 
Este regretabil că nu este apreciată munca colegilor noștri care își exercită atribuțiile de serviciu, dar se încearcă manipularea opiniei publice cu implicarea acestora”, arată comunicatul.
 
Amintim că traseul care duce spre punctul de trecere al frontierei Leușeni-Albița a fost blocat ieri de un protest al fermierilor.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
2,74
Cer fragmentat
Umiditate:86 %
Vint:1,03 m/s
Mon
7
Tue
7
Wed
8
Thu
3
Fri
2
Arhivă Radio Chișinău