Poliția din New York a arestat 25 de persoane la un protest față de Trump

  • 14 Aprilie 2017 08:58
Poliția din New York a arestat 25 de persoane la un protest față de Trump

Poliția din New York a arestat joi 25 de persoane în foaierul Trump Tower, unde protestau față de politicile președintelui american Donald Trump privind imigrația și politicile la frontieră, relatează Reuters.

Manifestanții, care au stat în fața lifturilor și au scandat “Nicio interdicție, nici un raid, nicun zid!”, au determinat forțele de securitate să închidă accesul public în clădire – un zgârie-nori comercial și rezidențial unde stau Prima Doamnă Melania Trump și fiul lor, Barron Trump, cât timp președintele este la Washington, scrie news.ro.

Oamenii purtau tricouri pe care scria “Fără zid”, o referire la propunerea lui Trump de a construi un zid la granița cu Mexicul și “Fără raiduri”, o referire la arestarea celor suspectați că ar fi imigranți ilegali.

În timp ce polițiști înarmați și echipați cu veste antiglonț au blocat intrările, alți ofițeri au scos manifestanții din clădire și i-au urcat în dube ale forțelor de ordine.

Protestatarii vor fi puși sub acuzare.

Trump Tower, aflată în inima districtului comercial Fifth Avenue, a găzduit și sediul de campanie al lui Trump și a fost reședința sa principală ani la rând.

Foaierul este deschis publicului, deși măsurile de securitate au fost înăsprite în 2016, pe măsura ce campania a progresat, iar Trump a fost ales președinte.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Jurnal militar
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:2,57 m/s
Sun
12
Mon
10
Tue
9
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău