Poliția de Frontieră: Un cetățean georgian, depistat cu document falsificat

  • 13 Iunie 2023 19:27
Poliția de Frontieră: Un cetățean georgian, depistat cu document falsificat

În punctul de trecere a frontierei Cahul, un cetățean al Georgiei a fost descoperit cu permisul de conducere falsificat. Din declarațiile acestuia s-a aflat că actul fusese perfectat ilegal, prin intermediari, contra cost, transmite Poliția de Frontieră.

Ieri, 12 iunie 2023, pentru formalitățile de ieșire din Republica Moldova s-a prezentat străinul, fiind pasager al unei mașini ce se deplasa spre București. În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au supus persoana unui control suplimentar, iar ca rezultat a fost depistat un permis de conducere, pretins a fi eliberat de către autoritățile georgiene. Din primele cercetări s-a confirmat că actul nu corespunde unuia autentic, conținând mai mulți indici de falsificare.

Audiat, bărbatul din Georgia nici nu a ascuns că l-a obținut pe căi ilegale, întrucât i-a fost nevoie la locul de muncă pentru a conduce un tractor.

În circumstanțele stabilite, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale SUD au ridicat documentul pentru a fi supus expertizei tehnico-judiciare, cercetările continuă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:0 m/s
Mon
16
Tue
19
Wed
15
Thu
8
Fri
9
Arhivă Radio Chișinău